Opdrachtgevers

Projecten bij:
  Maxxium
  Campus Nieuw West
  James Hardie


Referenties

Madelon Schoemaker heeft 6 maanden voor Maxxium Worldwide gewerkt in 2007/08 om het zwangerschapsverlof op te vangen van de Human Resources Director van Maxxium Benelux en het hoofdkantoor. Madelon heeft in die tijd aangetoond over uitstekende technische kwaliteiten te beschikken. Ze bouwde gemakkelijk goede persoonlijke relaties op met werknemers van alle afdelingen binnen Maxxium Worldwide. Madelon heeft een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen en is een rustige en volwassen persoonlijkheid.

Madelon werkt tegenwoordig voor verschillende opdrachtgevers als interim manager en ik beveel haar van harte aan.

Rob Goward, Executive Director Human Resources at Maxxium Worldwide BV, 9 maart 2009 

Ik heb gewerkt met Madelon Schoemaker van 2001 tot 2004. Zij was onze Human Resources Manager voor Kentucky Fried Chicken Netherlands BV. Zij begon bij KFC in onze opstartfase en hielp met:

  • Werving en opleiden van talent om de beoogde groei te realiseren
  • Implementeren van het 'People Performance Management' proces
  • Implementeren van de bedrijfscultuur

Zij heeft een uitzonderlijk grote integriteit en is zeer benaderbaar in haar management stijl. Ik beveel haar graag aan voor HR projecten.
Niren Chaudhary, Managing Director, Yum! Restaurants, 13 november, 2007"Madelon is een betrouwbaar, getalenteerd en een attent persoon om mee te werken. Uw bedrijf is in goede handen bij haar! Zij zal met zorg te werk gaan en groei bewerkstelligen op alle vlakken."
Tara Dik , NLP trainer & coach, 15 oktober, 2007"Al jarenlang worstel ik met dé vraag. Wat wil ik nou echt? Eén coachingsgesprek met Abacaxi gaf mij al veel inzichten. Door de kritische vragen werd ik gedwongen eerlijk naar mezelf én mijn kwaliteiten te kijken. Na het eerste gesprek was ik enthousiast en heb ik voor mezelf enkele doelen gesteld. Ik heb deze doelen nog niet behaald, maar ben al veel verder dan vóór mijn eerste sessie bij Abacaxi!"
Rob,Teamleider, IT-organisatie Verzekeringsmaatschappij, 10 november, 2007